Zoals U kan zien bij HOME staan daar de eerste sterkhouders van ons hok.

Na een jaar de zorg van de duiven op mij te hebben genomen bij de tandem VERLACKT- VAN AERDE in Stekene bekwam ik bij het overlijden van Gilbert zijn oude duiven. Gezien Zij de grote kampioenen van Stekene waren, en dit gedurende vele jaren, kon en kan ik nog steeds putten uit deze formidabele vliegers. Na kruising met duiven van eigen ras bekwam ik duiven die echt de kop kunnen vliegen. Bij de prestaties zie je verschillende duiven die asduif werden, lokaal, regionaal en provinciaal.

Duiven van Marcel De Maere Puivelde-Belsele brachten nog wat extra kwaliteit op het hok.

Marcel speelt al jaren sterk op alle afstanden en dit met onder andere duiven van zijn vriend Dirk Van Dijck, U allen bekend.

Het ruilen van duiven met wijlen Frans De Belie, nu zoon Jan, in samenkweek met het ras Verlackt- Van Aerde gaf toch enkele beloftevolle vliegers.

Toen hier van een kermisspeling een jonge duivin zich hier thuis waande, deze aanmeldde, werd deze direct afgehaald door de liefhebber. Dat bleek niemand minder te zijn dan Rudy Van Reeth uit Herenthout, een groot kampioen. Zijn gemaakte belofte maakte Hij meer dan waar, twee jonge duiven werden gehaald en dit uit zijn bewezen koppel kwekers. Zij kunnen nu gaan bewijzen wat ze in hun mars hebben. 

Het regelmatig uitwisselen van duiven en aankopen van bons met en van vrienden liefhebbers moet op termijn toch resultaat opleveren.

De laatste aanwinsten zijn duiven voor de verdere afstanden, ik hoop daar ook eens met succes te kunnen deelnemen.

Na het binnenlopen van een doffer van VAN HEE- DE COSTER uit Jabbeke mocht ik een duiver komen halen voor de kweek, later nog een koppel eiëren wat twee jonge opleverde, en ondertussen gekweekt met de duiver, deze jonge moeten nog getest worden. Benieuwd wat dit gaat worden.

Zoals U kan zien kwaliteit genoeg op het hok, en ze bewijzen ook hun kunde.

Mogelijk ben ik iemand vergeten, wat ik op eenvoudig verzoek wil aanvullen.